Friday 7 January 2022

Do najboljših All-on-4 implantatov v Ljubljani pri Artidentu

Artident je vrhunska zobozdravstvena klinika, ki deluje v Ljubljani. Stremimo k zagotavljanju kakovostnih in učinkovitih zobozdravstvenih storitev za naše paciente. Če iščete kliniko za reševanje zobozdravstvenih težav, ste prišli na pravo mesto. Artident se ponaša z zaupanja vrednim imenom.  Pri vseh težavah z zobmi se lahko vedno zanesete na nas. Ponudili vam bomo potrebno zdravljenje, ki vam bo na obrazu pričaralo čudovit nasmeh. Naši pacienti kliniko zapustijo srečni in zadovoljni.

Artident ima dolgoletne izkušnje na področju zobozdravstva ter najboljše zobozdravnike in tehnike. Pred vsakim posegom se bodo z vami posvetovali in poskušali ugotoviti vzrok težave. Nudimo tudi številne druge storitve, kot so plombiranje, čiščenje zob, zdravljenje koreninskih kanalov, vstavitev zobnih implantatovter kron, beljenje zob, zaščita s fluorom za otroke itd. Kadar se pojavijo težave z zobmi, pridite k nam, in mi bomo poskrbeli zanje.

Kaj je All-on-4? Gre za postopek, pri katerem so vsi zobje, tako v spodnji in zgornji čeljusti, podprti na štirih zobnih implantatih. Ta operacija se opravi, kadar je pacient brez zob, ima uničene ali polomljene zobe ali trpi zaradi težav z dlesnimi.Za osebe s tovrstnimi težavami je to najbolj uspešen postopek. Hkrati je tudi cenovno najugodnejša rešitev, saj so za nadomestitev vseh zob v čeljusti potrebni le štirje implantati. Ti podpirajo fiksno protezo z 10-14 zobmi, ki se namesti v roku 24 ur takoj po opravljenem kirurškem posegu.  Ta tehnika omogoča trajno zamenjavo celotne serije zob, tako zgornjih kot spodnjih, z mostičkom ali protezo, ki se izvede v istem dnevu. Z ustrezno nego in vzdrževanjem lahko All-on-4 implantati trajajo vse življenje.

ALL-ON-4 implantati v Ljubljana

Prednosti implantacije ALL-ON-4:

  • Postopek je hiter in učinkovit, običajno pa se opravi že v enem dnevu. Zaradi tega razloga je postopek zelo priljubljen med pacienti, ki se odločijo za implantacijo.
  • Rezultati so hitri in vidni takoj. Pacienti dobijo nov komplet zob v enem samem dnevu takoj po operaciji.
  • Vzdrževanje je enostavno, saj je potrebna enaka nega in higiena kot pri običajnih zobeh.
  • All-on-4 ne stane veliko v primerjavi z drugimi posegi.
  • Po izgubi vseh zob se koža na obrazu povesi in ustvari postaran videz. Z implantacijo lahko to preprečite.

Artident je priznana klinika za implantate All-on-4 v Ljubljani. Za vsak poseg z zobnimi implantati se obrnite na nas. Z organizacijo posvetov z našimi zobozdravniki vam bomo postopek še dodatno olajšali. Odpravili bomo vse vaše pomisleke in vam zagotovili najboljše možno zdravljenje. Za okvirno oceno stroškov zdravljenja lahko preverite tudi cenik, ki je na voljo na naši spletni strani.

Za vsa druga vprašanja se lahko obrnete na nas. Z veseljem bomo razrešili vse vaše dvome.

No comments:

Post a Comment