Tuesday 8 October 2024

ALL-ON-4 implantati: Rešitev za trajen in naraven nasmeh

ALL-ON-4 implantati so ena izmed najbolj inovativnih in učinkovitih metod za popolno obnovo izgubljenih zob. Pri Artidentu ponujamo to napredno rešitev, ki pacientom omogoča, da v kratkem času pridobijo čudovit in funkcionalen nasmeh.

Kaj so ALL-ON-4 implantati?

ALL-ON-4 implantati temeljijo na štirih zobnih vsadkih, ki se vstavijo v čeljust, na njih pa se pritrdi fiksna zobna proteza. Gre za hitrejši in manj invaziven postopek v primerjavi s tradicionalnimi metodami, kjer bi bilo potrebno vstaviti vsadek za vsak posamezni zob.

ALL-ON-4 implantati

Prednosti metode ALL-ON-4 implantati

  1. Hitrejši postopek: V enem obisku lahko pridobite popoln nasmeh, saj se vstavijo vsadki in pritrdi proteza.
  2. Stabilnost in trpežnost: ALL-ON-4 implantati nudijo izjemno stabilnost, kar omogoča uživanje v vseh vrstah hrane brez skrbi.
  3. Naraven videz: Proteza, pritrjena na ALL-ON-4 implantate, izgleda in se obnaša kot naravni zobje.
  4. Minimalna invazivnost: Postopek zahteva manj vsadkov in zato manj posega v čeljust.

Zakaj izbrati Artident za ALL-ON-4 implantate?

V Artidentu uporabljamo najnovejše tehnologije in materiale, kar zagotavlja dolgotrajne in estetske rezultate. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov poskrbi za popolno prilagojen načrt zdravljenja, da se ALL-ON-4 implantati optimalno prilagodijo vašim potrebam.

Če si želite trajno rešitev za izgubljene zobe, so ALL-ON-4 implantati prava izbira. Obrnite se na Artident in si zagotovite termin za posvet!

No comments:

Post a Comment