Wednesday 24 July 2024

Zobni vsadki All-on-4: revolucionarna obnova nasmeha

Če se spopadate z manjkajočimi zobmi ali slabo prilegajočimi zobnimi protezami, je tehnika zobnih vsadkov All-on-4 morda rešitev, ki ste jo iskali. Ta inovativen postopek ponuja trajno in naravno alternativo, ki preoblikuje nasmeh in izboljšuje kakovost življenja. Pri Artident smo specializirani za zagotavljanje vrhunskih zobnih vsadkov All-on-4, s čimer zagotavljamo, da naši pacienti ponovno pridobijo zaupanje in funkcionalnost.

Kaj so zobni vsadki All-on-4?

All-on-4 je vrhunska tehnika zobnih vsadkov, ki omogoča zamenjavo celotnega zobnega loka s samo štirimi strateško nameščenimi vsadki. Ti vsadki služijo kot trden temelj za celotno protetično zobovje, ki zagotavlja stabilnost in naraven videz. Postopek se lahko izvaja tako na zgornji kot spodnji čeljusti, zaradi česar je vsestranska rešitev za tiste z obsežno izgubo zob.

Prednosti vsadkov All-on-4

Takojšnji rezultati: V nasprotju s tradicionalnimi vsadki, ki lahko trajajo več mesecev, da se zacelijo, vsadki All-on-4 pogosto omogočajo namestitev začasnega niza zob še isti dan. To pomeni, da lahko kliniko zapustite s čudovitim nasmehom še isti dan kot je bil vaš poseg.

ALL-ON-4 implantati

Izboljšana stabilnost: strateška postavitev štirih vsadkov zagotavlja maksimalno stabilnost in podporo vašim novim zobem. To odpravlja nelagodje in nevšečnosti, povezane z ohlapnimi protezami.

Naraven videz: Protetični zobje, ki se uporabljajo v tehniki All-on-4, so zasnovani tako, da izgledajo in se počutijo kot naravni zobje, kar zagotavlja brezhiben in estetsko prijeten rezultat.

Izboljšano ustno zdravje: vsadki All-on-4 pomagajo ohranjati gostoto čeljustne kosti in preprečujejo izgubo kostnine, do katere običajno pride zaradi manjkajočih zob. To prispeva k splošnemu ustnemu zdravju in strukturi obraza.

Stroškovno učinkovito: V primerjavi s tradicionalnimi vsadki, ki zahtevajo več vsadkov in več postopkov, All-on-4 ponuja cenovno ugodnejšo rešitev za restavracijo celotnega ustja.

Postopek All-on-4

Postopek All-on-4 se začne s celovitim posvetovanjem in oceno pri Artident. Naša izkušena ekipa bo ocenila vaše ustno zdravje in izdelala osebni načrt zdravljenja. Sam postopek vključuje:

Priprava: Morebitne preostale zobe izpulimo in čeljustno kost pripravimo za vgradnjo implantata. To lahko po potrebi vključuje presaditev kosti.

Namestitev vsadka: štirje zobni vsadki so strateško nameščeni v čeljustno kost. Ti vsadki so nameščeni pod določenimi koti, da se poveča stik s kostjo in zagotovi stabilnost.

Začasni zobje: Začasni niz protetičnih zob je pritrjen na vsadke, kar vam omogoča, da uživate v takojšnji funkcionalnosti in estetiki.

Obdobje celjenja: V naslednjih nekaj mesecih se bodo vsadki združili s čeljustno kostjo in tako ustvarili močno in trajno podlago.

Končna obnova: Ko se vsadki popolnoma zacelijo, se začasni zobje nadomestijo s stalnim kompletom protetičnih zob, s čimer se zaključi preobrazba vašega nasmeha.

Zakaj izbrati Artident za vsadke All-on-4?

Pri Artident smo zavezani zagotavljanju izjemne zobozdravstvene oskrbe s poudarkom na udobju in zadovoljstvu pacientov. Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov uporablja najnovejšo tehnologijo in tehnike, da zagotovi uspešne rezultate za naše paciente All-on-4. Zavedamo se, da so zobozdravstveni posegi lahko zastrašujoči, zato dajemo prednost jasni komunikaciji, prilagojeni oskrbi in podpornem okolju.

Če ste pripravljeni povrniti svoj nasmeh in izboljšati kakovost življenja, se še danes dogovorite za posvet pri Artidentu. Odkrijte, kako vam lahko zobni vsadki ALL-ON-4 implantati zaupanje in funkcionalnost, ki si jo zaslužite.

Kontaktiraj nas

Za več informacij o zobnih vsadkih All-on-4 ali za naročanje na termin obiščite našo spletno stran Artident ali nas pokličite na [vstavite kontaktno številko]. Naj vam z našimi strokovnimi storitvami zobnih vsadkov pomagamo do sijočega in zdravega nasmeha.

No comments:

Post a Comment