Wednesday 1 June 2022

Le nekaj razlogov za zobne vsadke

Če imate poškodovane ali manjkajoče zobe in jih morate nadomestiti, imate na voljo različne možnosti.Od vseh možnosti pa najbolj odstopajo zobni implantati.Če se odločite za to rešitev, boste deležni različnih prednosti, pri čemer vam lahko pomagajo zobozdravstveni strokovnjaki iz Ljubljane.Oglejmo si te prednosti, ki vam bodo olajšale odločitev, da se odpravite na priznano zobno kliniko v Ljubljani in si izborite inovativno možnost zobnih implantatov.

Preprečite izgubo kosti

Zaradi izgubljenih zob se zmanjša kostna masa v čeljusti.Čeljustna kost za ohranjanje svoje mase potrebuje stimulacijo, ki jo dobi ob povezavi z zobom.Zobni implantat je edina rešitev, ki nadomesti stimulacijo čeljustne kosti in pomaga preprečevati izgubo kosti.

Na videz so podobni naravnim zobem 

Zobni implantati so na voljo v različnih oblikah in velikostih.Zobozdravniki na priznani kliniki v Ljubljani jih lahko oblikujejo tako, da se ujemajo celo z barvo vaših preostalih zob.Le vi in zobozdravnik bosta vedela, da imate zobni implantat.

Preprečite spremembe oblike ust. 

Zobje so tisti, ki podpirajo strukturo vašega obraza.Ob izgubi zob se zmanjša podpora, zaradi česar obraz spremeni obliko in ste videti starejši.Z zobnimi implantati lahko dobite podobno oporo kot z običajnimi zobmi in se izognete obraznim spremembam, do katerih lahko pride zaradi izgube zob.

ALL-ON-4 implantati

Omogoči normalen govor 

Zobne proteze povzročajo težave pri izgovorjavi nekaterih besed.Manjkajoči zobje otežujejo pravilen govor.Ker pa zobni implantati delujejo kot običajni zobje, lahko govorite normalno in brez težav.

Izognite se težavam z zobno gnilobo 

Za umetne zobe morate skrbeti, saj se lahko razvijejo bakterije in povzročijo okužbe.Pri izdelavi zobnih implantatov pa se uporablja takšen material, ki ne gnije.Če se odločite za zobne implantate na priznani zobni kliniki v Ljubljani, ne boste nikoli več v skrbeh zaradi kariesa.

Enostavna nega 

Za nego zobnih implantatov niso potrebni posebni izdelki.Za čiščenje zob vam ni treba imeti posebnih skodelic, pripomočkov za čiščenje ali posebnih zobnih nitk, saj lahko čiste in bleščeče zobe dobite z običajnim ščetkanjem.

Brez zadrege zaradi zdrsa  

Verjetno ste opazili, da se ljudje z zobno protezo včasih počutijo neprijetno, ko ta izpade.Z zobnimi implantati se kaj takega ne more zgoditi.

Če želite izkoristiti te prednosti zobnih implantatov, obiščite Artident v Ljubljani.Pokličite +386 40 607987 in se dogovorite za termin. 

No comments:

Post a Comment