Friday 18 December 2020

Kako si povrniti nasmeh na obraz z metodo implantacije ALL-ON-4 in kako deluje

Ali se znajdete v nesrečni situaciji, ko vam manjka več zob? Ali zaradi manjkajočih zob čutite veliko nezadovoljstvo ali pomanjkanja samozavesti? Manjkajoči zob veliko prispeva k številnim drugim zdravstvenim težavam, prav tako pa lahko vpliva na vaše splošno počutje. Zato morate težavo z manjkajočim zobom rešiti čim hitreje. Dobro je, da se posvetujete s strokovnjakom za implantacijo ALL-ON-4 v Ljubljani, in si zagotovite odlično in trajno zdravje.

Metoda implantacije ALL-ON-4 v zobozdravstvu omogoča ohranjanje in vrnitev splošne kakovosti življenja. Je trajna zobna rešitev za manjkajoče zobe in bolj učinkovita kot proteze ali katere koli druge metode zamenjave za več manjkajočih zob! Zobna proteza ali kakršna koli druga rešitev za nadomestitev zob pri mnogih pacientih z več manjkajočimi zobmi ni trajna!Prav tako vam nikoli ne zagotovi najvišje ravni udobja ali samozavesti kot implantati ALL-ON-4. To odkritje napredne zobozdravstvene znanosti in tehnologije je bilo razvito za boljšo rešitev za manjkajoče zob. Najboljši zdravniki za implantacijo v Ljubljani ponujajo zobne vsadke All-on-4 z veliko boljšimi rezultati in številnimi prednostmi pred drugimi metodami zdravljenja.

ALL-ON-4 implantacija v Ljubljani

Kaj so zobni vsadki All-on-4?

Celoten postopekzobnih vsadkov ALL-ON-4 je kombinacija različnih zobnih tehnik in tehnologij, ki zagotavlja zanesljivo in varno alternativo za manjkajoče zobe. Je popolnoma stabilna in zanesljiva kot tradicionalna metoda. Komplet fiksnih zobnih vsadkov je vgrajen v pacientovo čeljust, da se zagotovi konkretna platforma, ki drži niz zob, ki jih je treba zamenjati.

Postopek zdravljenja All-on-4 se nekoliko razlikuje od običajnega zobnega vsadka. Zasnovan je namreč za nadomestitev posameznega zoba. Del vsadka, ki je nameščen znotraj čeljustne kosti, je običajno enak,toda izpostavljeni del vsadka ali umetnega zoba je posebna konica v obliki kapice. Te konice se uporabljajo za fizično povezavo med čeljustjo in umetnimi zobmi z ustreznim kompletom štirih nosilcev znotraj nje. Pacient ima tako s trdni sklopom veliko bolj naraven občutek pri nošnji novih zob. Postopek ALL-ON-4 implantacije omogoča tudi bolj samozavestno žvečenje ali pogovor.

all on 4 v sloveniji

Štirje vsadki, uporabljeni pri ALL-ON-4 implantaciji, zagotavljajo varno povezavo med čeljustjo in zobmi in so strateško vgrajeni v pacientovo čeljust. Strokovnjak za vsaditev z metodo ALL-ON-4 natančno preuči in analizira posamezno situacijo pred samo uporabo postopka. Oralni kirurg zagotovi tudi najučinkovitejšo namestitev vsadka za najboljše rezultate. Dva vsadka se namestita blizu sprednjega dela ust v skoraj navpični poravnavi, druga dva vsadka pa se vstavita na zadnji del molarnega področja. Vsi so nameščeni tako, da zagotavljajo odlično stabilnost in podporo nadomestnim zobom in čeljustni kosti. Proteze, pritrjene na vsadek, namestijo na čeljustno kost, na koncu pa se nad njo namestijo še nadomestni zobje, ki vam povrnejo naravni videz. Z metodo implantacije All-on-4 si boste zagotovo povrnili samozavesten nasmeh!

Če vam manjka več zob in bi radi izvedeli več o najboljših možnostih zdravljenja, se še danes obrnite na Artident! Njihovo strokovno in prijazno osebje si bo vzelo čas za pogovor o vseh razpoložljivih možnostih in preverilo, ali ste pravi kandidat za All-on-4implantacijo.

No comments:

Post a Comment