Wednesday 11 January 2017

5 razlogov zakaj so zobni vsadki pametna izbira

Želite ohraniti vaš čudovit nasmeh ali pa potrebujete zamenjavo za manjkajoči zob? Zobni vsadki prenovijo nasmeh z dodajanjem bisernega sijaja z naravnimi zamenjavami. Zato je investicija v vsadke najboljša odločitev, povrne vam lepoto in uporabno stran vašega nasmeha. Razlogi za izbiro zobnih vsadkov so naslednji:

Najboljši razlogi za zamenjavo manjkajočega zoba z zobnim vsadkom – 

1. Naraven občutek in funkcionalnost -

Zobni vsadki ne izgledajo samo naravno in dobro z drugimi zobmi, ampak tudi funkcionirajo kot drugi. Na začetku lahko traja dan ali dva, da se privadite na nove vsadke, vendar ne več kot to. 
 
2. Dolga življenjska doba -

Običajno, zobni vsadki potrebujejo nekaj dodatnega nameščanja, ampak imajo dolgo življenjsko dobo, če so pravilno nameščeni in vzdrževani. To je dolgoročna, trajna rešitev za namestitev manjkajočih zob in obisk pri zobozdravniku za zamenjavo je lahko komaj čez več let. 
 
3. Brez dodatnega vzdrževanja -

Zobni vsadki so nameščeni varno v usta, kar ne velja za druge oralne aparate. Ščetkanje, uporaba zobne nitke in druga nega ostane enaka za zobne vsadke, kot prej za naravne zobe. Ampak vam jih ne bo treba odstraniti ponoči ali upoštevati kakšnih posebnih navodil za čiščenje. 
 
4. Možnosti hrane -

Čeprav morate še vedno čistiti zobe, kot do vsadka, pa vsadki ne omejujejo vrst zaužite hrane. Žvečite lahko še vedno normalno in tudi jeste vse, kar bi z naravnimi zobmi. Zato je investicija v zobni vsadek boljša, kot v druge oralne obnovitvene opcije. Uživali boste v dobri oralni higieni brez omejitev in s čudovitim nasmehom.

5. Zaščita –
Ne samo, da ti vsadki zagotovijo izgled in funkcionalnost naravnih zob, ampak tudi varujejo usta. To je edina zobna obnovitvena možnost, ki pomaga pri ohranjanju in stimulaciji naravne kosti – pomaga pri rasti kosti in preprečuje izgubo kostne mase. 
 
Imejte v mislih, da za zobni vsadek ni potrebno brušenje drugih zob med montiranjem, kot pri drugih obnovitvenih možnostih. Namesto tega vsadki pomagajo pri preprečevanju zdravih, sosednjih zob pred premikanjem. 
 
Zaključek -

Artident je strokovnjak pri prilagajanju vaših zobnih postopkov, da ustrezajo vašim izbiram in željam. Naše profesionalno osebje je ustvarilo umirjeno atmosfero za vas med obiskom in postopkom. Z identifikacijo vaših zobnih problemov, s katerimi se soočate, bodo naši zobozdravniki našli najboljšo rešitev in se trudili, da naredijo postopek čim bolj udoben. Če potrebujete pomoč pri zobnih vsadkih si rezervirajte sestanek z enim od naših profesionalnih, kvalificiranih zobarjev Artident-a danes in bodite prepričani, da se boste vrnili z najboljšim naravno svetlikajočim nasmehom!

No comments:

Post a Comment