Thursday 26 May 2022

ALL-ON-4 implantati - Postopek za takojšnjo pritrditev zob

Če si po izgubi zob želite takojšnjo namestitev novih zob, potem se ni mogoče izogniti možnosti ALL-ON-4 implantatov.Ta postopek zajema le namestitev 4 zobnih implantatov, zaradi česar je mogoče zobe nadomestiti z minimalno invazivnim kirurškim posegom.Za tako zdravljenje so v Ljubljani na voljo ugledne zobne klinike, kjer vam postopek ponujajo po dostopni ceni.

Oglejmo si nekaj dejstev, ki jih je dobro vedeti o tem načinu zdravljenja, saj tako ne bomo imeli nobenih zadržkov pri obisku teh uglednih zobnih klinik.

Kdaj se odločimo za ALL-ON-4 implantate

Ta način zdravljenja zob je idealen, če nimate zadostne kostne mase, ki je obvezna za tradicionalni zobni implantat, ali če vam fiksna proteza ni všeč.Metoda je najboljša tudi, če morate pred vstavitvijo zobnega implantata opraviti drago in dolgotrajno presajanje kosti.

ALL-ON-4 implantati

Prednosti zobnega implantata 

Ta vrsta zobnih implantatov ima več prednosti.Spoznajmo jih.

  • Je učinkovitejša od tradicionalne metode zobnih implantatov.
  • Izognite se dragemu in invazivnemu posegu presajanja kosti.
  • Gre za časovno učinkovit način namestitve zobnega implantata.
  • Celoten postopek je končan v enem dnevu.
  • Postopek je higieničen in ščetkanje ne bo povzročilo nobenih težav.

Koliko časa traja vgradnja ALL-ON-4 implantatov?

Postopek vgradnje zobnega implantata traja en dan.Pred tem boste morda morali nekajkrat obiskati zobno kliniko, kjer se bo zobozdravnik z vami pogovoril o metodi ter opravil rentgenske posnetke in modele pred vstavitvijo implantata.

Razlika med običajnim in All-On-4 implantatom?

Tako običajni kot ALL-ON-4 implantati potrebujejo od 3 do 6 mesecev, da se povežejo s čeljustno kostjo, vendar je zaradi nekaterih razlik ta nova vrsta zobnih vsadkov učinkovitejša.All-On-4 implantati ostanejo skupaj in med žvečenjem se ne premikajo, zato je postopek uspešnejši.

ALL-ON-4 implantati

Pričakovana bolečina

Postopek je neboleč, vendar vam lahko zobozdravnik na vašo željo da lokalno anestezijo.

Ali gre za enodnevni postopek? 

Gre za enodnevni postopek.Zobozdravnik še isti dan odstrani neuporabne zobe in namesti implantat.Kliniko zapustite z novimi zobmi.

Te prednosti so vas zagotovo prepričale, da se odločite o vgradnji ALL-ON-4 implantatov.To je najbolje opraviti v Artidentu, najboljši zobozdravstveni kliniki v Ljubljani, Slovenija.Naročite se na telefonsko številko +386 40 607987.

Monday 23 May 2022

Lastnosti najboljšega zobozdravnika v Ljubljani

Zobna nega je neprecenljiv del splošnega zdravja.Če težave v ustni votlini ne zdravimo, lahko to privede do bolečin, okužb in celo izgube zob.Tudi če se redno držite preventivnih ukrepov in si zobe pregledujete pri zobozdravnikih, je priporočljivo, da to storite pri najboljšem zobozdravniku v Ljubljani.

Preden se dogovorite za termin, preverite odlike zobozdravnika, tako da boste povsem prepričani, da ste izbrali najboljšega in da lahko pričakujete najboljše sodobno zdravljenje svojih zobnih težav.Pri tem ni dovolj, da si ogledate zgolj kliniko, v kateri opravljajo svoje delo, temveč morate upoštevati tudi spodaj navedene lastnosti.

Zobozdravnik Ljubljana

Izobražuje pacienta

Če opazite, da zobozdravnik ne le obravnava trenutno zobno težavo, temveč vas poskuša tudi poučiti o ustnem zdravju in vam svetuje, kako preprečiti takšne težave v prihodnosti, ste lahko popolnoma prepričani, da je ta zobozdravnik tisti, na katerega se lahko zanesete.Izobraževanje pacienta je lastnost dobrega zobozdravnika. 

Obsežno znanje 

Najboljši zobozdravnik in Ljubljana ima obsežne informacije o zobeh in ustni higieni.Zato bodo lahko hitro prepoznali dejanski vzrok težav in se odločili za najučinkovitejše zdravljenje.

Uporablja nove tehnologije

Če opazite, da je zobozdravnik seznanjen z najnovejšimi inovacijami in zobozdravstveno tehnologijo, lahko računate na najboljše zdravljenje v Ljubljani.Seveda se morate seznaniti tudi s tem, ali je zobozdravnik sposoben uporabljati sodobne tehnike in opremo.

Klinika ima pomembno vlogo pri preverjanju znanja o uporabi sodobne opreme in tehnik.Oglejte si kliniko in preverite, ali je v njej mogoče opraviti sodobno zdravljenje.

veneers

Poskuša se učiti

Zobozdravstvo je hitro razvijajoča se znanost.Vsak dan prihaja do inovacij in nove opreme.Najboljši zobozdravnik se bo vedno izobraževal z novimi tehnikami in opremo. 

Prijetna klinika

V kliniki, kjer zobozdravnik opravlja svojo dejavnost, mora vladati prijetno vzdušje.Nikoli se ne smete počutiti utesnjeno ali neprijetno.Tudi osebje na kliniki mora biti ustrežljivo in pripravljeno sodelovati. 

Upošteva pacienta

Če vas zobozdravnik povpraša za mnenje glede odločitev, se na njega lahko zanesete.Najboljši zobozdravnik bo želel izvedeti vaše poglede na postopek zdravljenja in nadaljevati z njim. 

Če želite zdravljenje pri najboljšem zobozdravniku v Ljubljani , ki ima vse te lastnosti, je najboljša izbira Artident. Zobozdravniki na tej kliniki zagotavljajo najboljše zdravljenje vseh vrst zobnih težav.Naročite se na telefonsko številko +386 40 607987.