Wednesday 2 February 2022

Zakaj izbrati zdravljenje z implantati ALL-ON-4?

Iščete boljšo rešitev za manjkajoče zobe? Zakaj ne bi razmislili o zobnih implantatih! Običajno je površina implantata izdelana iz titana, ki omogoča izjemno biološko povezavo s kostjo. Zobni implantati pomagajo tudi pri stabilizaciji zobne proteze.

Implantati so pravzaprav načrtno oblikovane umetne korenine, ki se vstavijo v čeljustno kost. Obravnavamo jih kot protetično telo in so idealna rešitev za manjkajoče zobe. Z njimi se izognete drgnjenju sosednjih zob. Če razmišljate o zdravljenju z zobnimi implantati, si lahko zagotovite naslednje prednosti:

  • Čudovit nasmeh
  • Povrnitev funkcije žvečenja
  • Ohranitev preostalih zob

Razmislite o zdravljenju z zobnimi implantati ALL-ON-4

ALL-ON-4 implantati

Implantati ALL-ON-4 so nov zobozdravstveni postopek, ki vam pomaga obnoviti nasmeh s štirimi implantati. Z njimi lahko nadomestite vse izgubljene zobne strukture in spremenite celoten videz spodnje tretjine obraza ter ponovno vzpostavite podporo ust in ličnic, hkrati pa omogočite boljšo naravno funkcijo žvečenja.

Ta metoda zdravljenja z implantati je odlična alternativa tistim, ki potrebujejo fiksno snemljivo protezo in rešitev za izgubljene zobe ter zobe, ki so v slabem stanju, in zobe, ki jih je treba odstraniti. Primerna je za paciente, ki nimajo dovolj kostne mase za namestitev implantata in so brez ustrezne protetične rehabilitacije z vsadki.

Zakaj izbrati metodo ALL-ON-4?

  • Cenovno ugodnejša alternativa drugim konvencionalnim načinom zdravljenja z implantati
  • Brez nadgradnje kosti in dviga sinusnega dna
  • Krajši čas okrevanja
  • Naravni videz obraza in povrnitev izgubljene funkcije žvečenja
  • Dolgoročna rešitev

Kako se vzdržujejo zobni implantati?

Zobni implantati zahtevajo enako nego in vzdrževanje kot vaši naravni zobje. Če želite podaljšati življenjsko dobo zobnih implantatov, morate paziti na redno ščetkanje in uporabiti zobno nitko. Tako boste preprečili kopičenje bakterij v okolici implantata.

Za redne preglede se dogovorite z zobozdravnikom, ki bo morebitne spremembe opazil zelo hitro. Le tako bodo vaši implantati ostali v odličnem stanju še vrsto let. 

Zaključek –

Artident je slovenski strokovnjak pri zagotavljanja paketov zdravljenja z implantati, vključno z metodo ALL-ON-4. Ta metoda zdravljenja vam lahko pomaga učinkovito nadomestiti zobe. Zobni implantat in krono nadomestimo brez brušenja sosednjih zob, kar je ključnega pomena pri izdelavi mostičkov.

Naš zobozdravnik ponuja strokovno oskrbo in najnovejšo tehnologijo na področju zobnih implantatov. So idealna rešitev za manjkajoče zobe, obenem pa vam prihranijo brušenje sosednjih zob. Če se odločite za zdravljenje z implantati, si boste lahko povrnili sposobnost žvečenja, ohranili preostale zobe in si zagotovili lep nasmeh. Če se želite naročiti na poseg z vsadki ALL-ON-4, nas še danes pokličite na telefonsko številko +386 40 607987.