Friday 20 July 2018

Zobni vsadki – Popolna alternativa za manjkajoče zobe

Zobni vsadki predstavljajo odlično rešitev za posameznike, ki želijo obnoviti svoj nasmeh. Tako odrasli kot starejši posamezniki z manjkajočimi zobmi, lahko le te nadomestije na popolnoma funkcionalen način naravnega videza.
 
Zobni vsadki so vsajeni neposredno v čeljust, protetični del zoba pa je nameščen na le te. Postopek je zasnovan tako, da pacientu nudi dolgoročno rešitev in zagotovi popoln nasmeh.
 
Fusing to the Jaw – Spoj s čeljustjo

Zobni vsadki so pravzaprav vijaki s titana; kovine, ki se pogosto uporablja za nadomestitve sklepov, saj ima zmožnost, da se popolnoma spoji s kostjo. Ob vsaditvi v čeljust po končanem okrevanju predstavlja vijak, ki je popolnoma integriran s čeljustjo in njeno strukturo.

Raziskave so pokazale, da zobni vsadki izboljšajo rast čeljustne kosti, kar pomeni povečano in obnovljeno moč le te. Vsadki so odporni na poškodbe in obnavljajo moč ter celosten nasmeh posameznika. Vsadki predstavljajo dolgotrajno funkcionalno rešitev, zato večina posameznikov z vsadki nima težav.

Custom and Beautiful Restorations – Po meri pripravljene obnovitve

Vsak zobni vsadek je ustvarjen tako, da najbolje ustreza velikosti in obliki zob posameznega pacienta. Obnovitveni del vsadka se prav tako ustrezno obarva, da ima celosten nasmeh popolnoma naraven videz.

S takšno prilagodljivo možnostjo se pacienti z enim ali več manjkajočimi zobmi lahko odločijo za popolno rešitev. Obnevitev z zobnimi vsadki je tako močna, kot naravni obje, obenem pa popolnoma naravnega videza in tako neopazna.

Easy Replacement for Dentures – Preprosta nadomestitev protez

Zobni vsadki prinašajo številne prednosti ena izmed katerih je dejstvo, da lahko nadomestijo zobne proteze, ki pokrivajo celotno zobno nebo. Številni posamezniki, ki uporabljajo zobne proteze se spopadajo s težavami, kot je lepljenje na ustrezno mesto.

Zobni vsadki tako predstavljajo trajno rešitev. Poleg tega se lahko smejete brez skrbi, saj vedno veste, da so nadomestni zobje močni in popolnoma naravnega videza.

Is Dental Implants Perfect for Me? So zobni vsadki dobra rešitev zame?

Prav vsaka čeljust ni primerna za zobne vsadke, a Artident si vedno prizadeva, da najde najboljšo rešitev za nadomestitev manjkajočih zob posameznila. Na Artident se lahko vedno zanesete, da bodo našli odlično rešitev.

Prosim kontaktirajte nas in se dogovorite za obisk specialista, ki bo priporočal najboljšo rešitev za vašo težavo. Obiščite našo spletno stran https://www.artident.si/.